Продадоха на търг за 243 200 долара роклята, с която легендарната

...
Продадоха на търг за 243 200 долара роклята, с която легендарната
Коментари Харесай

Продадоха за 243 200 долара последната рокля, с която е пяла Ейми Уайнхаус |

Продадоха на търг за 243 200 $ роклята, с която именитата английска певица Ейми Уайнхаус е била облечена по време на последното си осъществяване. 

Зелено-черната рокля е дело на дизайнерката Наоми Пари. Ейми е била облечена с нея по време на последния й концерт в Белград пред 2011 година Само месец по-късно, на 23 юли, 27-годишната изпълнителката беше открита мъртва в дома й. По-късно стана ясно, че е умряла от алкохолно натравяне.

Публично беше известно, че певицата има проблеми с алкохола и опиатите. 

Продадената рокля, е част от сбирка от близо 800 движимости на изпълнителката, продавани на аукциона на къща  " Julien`s ", от нейните родители. Проходите от продажбите отиват за фондация " Ейми Уайнхаус ", подмомагаща младежи, борещи се със зависимостите. До момента движимостите й са донесли доходи от към 4 млн. $. 



Източник: Getty Images

Сред другите, по-популярни продукти, продадени на търга, е алена чанта във формата на сърце по поръчка на Moschino. Ейми я е употребила на премиите " Brit Awards " през 2007 година Чантата е продадена за 204 800 $. 



Източник: Getty Images

Жълтеникаво-черният гащеризон на Temperley London, носен от изпълнителката във връзка 90-ия рожден ден на Нелсън Мандела, пък беше оценен на 1000 $. Въпреки това той беше продаден за близо 121 000 $. 



Източник: Getty Images

Чифт розови балетни пантофки пък бяха оценени сред 12 500 и 19 200 $.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР